Share/Bookmark

luni, 19 aprilie 2010

Cum să-ți prelungești viața

După ceva ușor, de relaxare, merge și ceva serios. Uită-te la următoarele videoclipuri. Atenție la ele și prelungești viața ta și a celor cu care mergi. Poate o să se uite și alții care o să-ți prelungească ție viața.



Adică Richard, băiat bun de altfel, nu prea vroia să moară. Dar a făcut un accident. Care însă nu l-a omorât. El a continuat să se deplaseze. Nici când a lovit parbrizul nu a murit. Însă organele lui interne au continuat deplasarea. Asta până când s-au lovit de cutia toracică, plămânii i-au fost perforați și aorta ruptă. Asta l-a omorât pe Richard. P.S.: acele efecte sunt la o viteza a mașinii de 45 de km/oră.



Adică dacă lovești un pieton la 60 de km/oră sunt 80% șanse să-l ucizi. Dacă l-ai fi lovit la doar 45, ar fi avut 80% șanse să scape cu viață.



Adică dacă știi că unul conduce când îl/te suni/ă, inchide naibii telefonul că nu mori dacă vorbiți mai târziu. El însă s-ar putea.



O recapitulare ca la școală (ah, ce vremuri bune): pune-ți centura, să nu vorbești la telefon, să nu conduci sub influența alcoolului, respectă limitele legale de viteză și fi atent/ă!!!!!!!!!!!!!

Trimite postul și pe mess sau mail, să vadă și alții.

2 comentarii:

  1. geniala idee ai auvut cu asta absolut geniala poate de data asta or sa fie mai putine accidente si asa intrasem in unu ca pe langa faptul ca nu mi-a acordat prioritate a si intrat pe a treia banda unde eram eu si cred ca vorbea la telefon de nu a tras mai mult de volan

    RăspundețiȘtergere
  2. mersi. desi nu mi s-a intamplat niciodata ceva de genul asta, tare as vrea ca aceste filmulete sa ajunga la cat mai multe persoane. inclusiv la cel care era sa te accidenteze pe tine. poate-poate trezesc ceva in el si in alti soferi de genul asta.

    RăspundețiȘtergere