Share/Bookmark

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Blog review: Stomatologul tau

Azi a dat de lumina blogosferei un nou blog: Stomatologul tău.

Deși este un blog ce pare nișat, nu este. Pentru că toată lumea trebuie să știe cum să-și îngrijească dinții și tot ce mai au prin gură (naughty-naughty!). Se pare că vom găsi sfaturi, vom putea pune întrebări, iar explicațiile oferite vor fi pe înțelesul tuturor. Explicații care, merită menționat, sunt date de o studentă în anul IV la Medicină Dentară, la Iași. De la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa”, nu vreo facultate particulară.

Iar pentru că este un blog care totuși spune ceva interesant, nu are rost să deviez, descriind designul bun sau culorile bine alese.

Însă partea cea mai bună e păstrată ca întotdeauna pentru final. Pentru că studenții, începând cu anul III, pot trata pacienți, pe blog găsiți și o ofertă foarte tentantă: consultații gratuite și tratamentele cele mai ieftine din oraș, cu cele mai noi materiale și aparate. Asta însă numai dacă locuiți în Iași sau împrejurimi.

Dacă nu sunteți siguri că vreți să mergeți, țineți un ochi aruncat pe Stomatologul tău. În curând vor apărea poze cu tratamentele efectuate (eu am văzut un mic preview și, deși sunt neavizat, mi s-au parut tare bune).


Stomatologul tău - pentru că și dinții tăi virtuali au nevoie de periaj zilnic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu