Share/Bookmark

duminică, 16 mai 2010

Bravo Oltchim!

Bravo pentru că ați luptat ieri și bravo pentru că ați ajuns până în finala Ligii Campionilor. Să faci în 3 ani o echipă care să ajungă în finala celui mai puternic turneu de handbal inter-cluburi din lume e ceva. Să faci acest lucru în România este aproape imposibil (dacă nu ar fi fost Oltchimul care să-mi arate contrariul, aș fi zis că e de-a dreptul imposibil).

Numai că într-un mod mioritic normal au apărut tot felul de ratați, care nu știu să aprecieze chiar și o înfrângere, pe mai toate forumurile: mda, felicitări pentru că ați pierdut și alte bazaconii d-astea, netrecându-le prin cap că aceste minunate fete nici o sală ca lumea nu au. Au fost nevoite să se mute la București, în veșnica sală polivalentă care parcă există de când lumea și în care s-a stricat ieri tabela de marcaj pentru că în Râmnicu-Vâlcea nu au o sală la standarde de finală. Curios, din moment ce fetele sunt la standarde de finală.

Acum asta e, o finală pierdută rămâne acolo undeva. La anul poate câștigați trofeul. Sau poate nu. Oricum, felicitări și mulțumiri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu