Share/Bookmark

sâmbătă, 8 mai 2010

B.U.G. Mafia - Bag p***-n lume și v-o fac cadou

Nu, nu sunt fan B.U.G. Am ascultat și eu, ca toți cei care au copilarit prin '90, dar niciodată nu m-au ”prins”. Însă melodia asta este o descriere perfectă a ceea ce se întâmplă acum în România și a sentimentelor trăite de oamenii normali (adică nu Udrea sau pupincuriștii băsescieni).

7 comentarii:

  1. E de-a dreptul absurd sa vorbesti despre Elena Udrea asa cand nici nu stii despre ce vorbesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. in caz ca glumesti... haha, buna asta. in caz ca nu, un control la cap nu strica niciodata! ia fa-ti unul.

    RăspundețiȘtergere
  3. O astfel de atitudine fata de dna Udrea si fata de cititorii tai este de blamat.

    RăspundețiȘtergere
  4. ok... incep sa ma sperii pentru ca nu mi se mai pare o gluma. cel putin nu una buna. acum urmeaza scuzele: nu imi pare rau acefalilor daca v-ati simtit jigniti. ba mai mult, poate nu mai intrati pe blogul asta. VREODATA! asta se vrea a fi un blog pentru oameni cat de cat inteligenti. se pare ca in cazul vostru am ratat publicul tinta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si totusi tind sa cred ca o astfel de atitudine, in loc de solutii concrete este total inutila.

    RăspundețiȘtergere
  6. mai fratilor, treceti peste. nu este un blog pe care discutam politica. eu inteleg, sunteti fani pdl, udrea rulez si asa mai departe. vrei solutii concrete? uite una: eu am plecat din tara anul trecut. acum mi-e foarte bine si nu regret nici o clipa. aproape mi-e indiferent ce se intampla acum in romania. zic aproape pentru ca inca am parintii acolo si ma enervez cand vad cum isi bat unii joc de munca altora. prin unii ma refer la iubitul vostru base, la penibila udrea, la mititelul boc. cand zic altii ma refer la profesorul debutant caruia i-a scazut salariul, la bunicii care nu-si mai permit sa ia o jucarie sau un kinder nepotului sau mai rau, medicamente si asa mai departe. dar traiti voi in continuare in coconul vostru si postati pe oriunde puteti ca oamenii o duc bine si trebuie solutii concrete. numai ca mie nu-mi mai pasa. asa ca va rog frumos, renuntati sa mai postati tampenii d-astea pe-aici. mai bine duceti ofrande si sacrificati vite (EBA) pentru base. serios!

    RăspundețiȘtergere
  7. Personal cred ca deviati mult prea mult de la subiectul discutat in articol ...

    RăspundețiȘtergere