Share/Bookmark

joi, 13 mai 2010

How it's made: cocaina

Dacă ieri am văzut efectele deosebit de faine ale metamfetaminei, pentru astăzi propun o rețetă extraordinară: cocaina.



Așadar avem nevoie de niște frunze de coca pe care le tocăm și le amestecăm cu AMONIAC și lămâie. Mixul este pus în niște butoaie și amestecat cu MOTORINĂ. Eh, acea MOTORINĂ conține substanțele halucinogene și este amestecată mai departe cu încă o porție de AMONIAC. După ce se mai adaugă MOTORINĂ se pune și puțină apă. Însă cireașa de pe tort este ACIDUL SULFURIC. La care bineînțeles se mai adaugă puțin AMONIAC. Delicios, nu? Se servește după ce este uscată, pe nas sau fumată. Pofta bună!

Să recapitulăm: AMONIAC+MOTORINĂ+AMONIAC+MOTORINĂ+ACID SULFURIC+AMONIAC= clătite? Nu, cocaină.

Cât de cretin să fii să-ți bagi așa ceva singur în corp? Mai bine te duci numai la pompa de benzină și bei de 2 lei. Măcar nu mai intră și restul tâmpeniilor. Și e și ieftin.

5 comentarii:

  1. Foarte interesant...stiam in mare cum se face cocaina dar chiar asa in detaliu nu... Draga bloggere poate gasesti un filmulet si cu efectele cocainei asa cititorii tai pot face o comparatie si poate in viitor vor putea identifica foarte usor un utilizator :D

    RăspundețiȘtergere
  2. le sare maxilaru in aer....

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu vreau sa fiu carcotas dar GASOLINA = BENZINA ...Cred ca este o diferenta totusi !

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate (mi-e prea lene acum sa editez) insa parerea mea e ca diferenta este intre procesele de obtinere a motorinei si a benzinei. Asupra corpului uman, nu cred ca sunt diferente foarte mari. Asa ca pana la urma nu prea conteaza daca e motorina sau benzina (decat daca vrei sa incerci reteta :)). Ideea e ca prea mult bine n-are cum sa-ti faca acest amestec, indiferent cu ce ar fi el facut.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu stiam cam 70% nu stiam de motoriana

    RăspundețiȘtergere